Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μία αποκλειστική Online εμφάνιση για καλό σκοπό


Στις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του θα μας ταξιδέψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδάει για εσάς που μένετε σπίτι.

Ο σύγχρονος Έλληνας ερμηνευτής θα σας περιμένει την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 8 το βράδυ στον Ρυθμό 949, στο κανάλι του Ρυθμού 949 στο YouTube και στην επίσημη σελίδα της Heaven Music στο Facebook για μια μοναδική online εμφάνιση.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας ταξιδέψει στις μεγάλες επιτυχίες που έγραψε, ερμήνευσε και μας έκανε να αγαπήσουμε και να τραγουδάμε με την ψυχή μας.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την ηχογράφηση των τραγουδιών θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Η υγειονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας λόγω της νόσου COVID-19 είναι πρωτόγνωρη.

Η προσφορά όλων μας είναι απαραίτητη ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσανάλογες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Η στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας και των επαγγελματιών του είναι απαραίτητη με όποιες δυνάμεις μπορεί ο καθένας μας.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα.

Μένουμε σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά δεν μένουμε χωρίς ψυχαγωγία.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Mixalis Xatzigiannis - Hit Channel

 Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *