Εικονική συναυλία από τον Offset και τον Young Thug


Ο Offset καλεί τους φίλους του σε μία εικονική συναυλία που θα προσφέρει γεύματα αγάπης.

Ενώ η πανδημία του κορονοϊού έχει επιφέρει την αναβολή ή τη ματαίωση πλήθους συναυλιών και φεστιβάλ, πολλοί καλλιτέχνες έχουν επιλέξει την οδό του διαδικτυακών συναυλιών για να καλύψουν το κενό που έχει προκύψει στην ψυχαγωγία.

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναδέλφων του, ο Offset ετοιμάζει με τη σειρά του μία διαδικτυακή συναυλία, ωστόσο στοχεύει να σηκώσει ψηλά τον πήχη των στάνταρ παραγωγής που ισχύουν μέχρι στιγμής.

Το μέλος των Migos κινητοποιεί μία σειρά καλών φίλων του από τη hip-hop σκηνή για μία συναρπαστική συναυλία εικονικής πραγματικότητας που θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή της Oculus Venues και της SuperSphere VR.

Ο Offset θα ενώσει εικονικά τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του ράπερ Young Thug, Rich The Kid και SAINt JHN.

Σύμφωνα με τη Supersphere, το show θα κινηθεί στα πρότυπα μιας κανονικής συναυλίας και θα διαθέτει το επίπεδο παραγωγής και τα σκηνικά που θα απολάμβαναν οι θεατές υπό άλλες συνθήκες σε ένα στάδιο.

Στο πλαίσιο της εικονικής εμπειρίας, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα στο χώρο της συναυλίας και να απολαύσουν το show μαζί μέσω των VR headsets που έχουν στην κατοχή τους.

Οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν από τη συναυλία θα δοθούν στην Κοινοτική Τράπεζα Τροφίμων της Ατλάντα (ACFB)

«Έχοντας μεγαλώσει στη μητροπολιτική περιοχή της Ατλάντα, ο Offset έχει μια βαθιά προσωπική σχέση με την κοινότητα και έχει δωρίσει 200.000 γεύματα στο ACFB. Θα ήθελε πολύ οι οπαδοί του να στηρίξουν το ACFB στον αγώνα του κατά της πείνας», αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα του Offset στο Facebook.

«Κάθε συνεισφορά – ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι – θα βοηθήσει το ACFB να διασφαλίσει ότι οι γείτονές τους θα έχουν την τροφή για να ζήσουν υγιείς, παραγωγικές ζωές», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Για κάθε δωρεά 1 δολαρίου που λαμβάνει, ο οργανισμός μπορεί να παρέχει στα άτομα που έχουν ανάγκη πρόσβαση σε αρκετό φαγητό για τέσσερα θρεπτικά γεύματα. Βοηθήστε μας να επιτύχουμε τον στόχο μας να παρέχουμε 500.000 γεύματα. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!», τονίζεται.

Το εικονικό show του Offset θα προβληθεί στη σελίδα του Oculus Venues στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, σε ώρα Ελλάδας.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *