Αναβάλλεται ξανά η Record Store Day 2020 – Θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημερομηνίες


Οι ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της περιόδου οδήγησαν στην ολική αναδιάρθρωση της Record Store Day.

Η Record Store Day 2020 αναβάλλεται για δεύτερη φορά εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Η ετήσια γιορτή των ανεξάρτητων δισκοπωλείων ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, ωστόσο η έξαρση του κορονοϊού οδήγησε στη μεταφορά της διοργάνωσης σε νέα ημερομηνία, στις 20 Ιουνίου.

Η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να επικρατεί διεθνώς έχει αναγκάσει τους διοργανωτές να αναθεωρήσουν ξανά όχι μόνο τον προγραμματισμό, αλλά και να αναδιαρθρώσουν ολόκληρη τη δομή τη Record Store Day, καταλήγοντας σε ένα καινούργιο σχεδιασμό που θα διαθέτει τρεις διαφορετικές φάσεις υλοποίησης.

Η Record Store Day 2020 θα πραγματοποιηθεί εν τέλει σε τρία διαφορετικά Σάββατο κατά μήκος τριών διαδοχικών μηνών: Στις 29 Αυγούστου, 26 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου.

«Το 2020 είναι διαφορετικό. Αυτό που θα κάνουμε φέτος θα είναι επίσης διαφορετικό. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η διάθεσή μας ή αν θα είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε με ασφάλεια την εκδήλωση, οποιαδήποτε στιγμή φέτος, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι «φέτος δεν θα εστιάσουμε στην πτυχή του πάρτι», αλλά όλες οι δυνάμεις θα επικεντρωθούν στην προσπάθεια να φτάσουν οι καταπληκτικές κυκλοφορίες της RSD 2020 στο τοπικό σας δίσκοπωλείο και στη συνέχεια στη συλλογή σας».

Σε καθεμία από τις τρεις ημέρες της Record Store Day 2020 θα είναι διαθέσιμη στα δισκοπωλεία διαφορετική σειρά αποκλειστικών κυκλοφοριών.

Στόχος των διοργανωτών είναι να στηριχθούν οικονομικά τα καταστήματα, καθώς και οι καλλιτέχνες, οι δισκογραφικές εταιρείες και κάθε άλλη επιχείρηση που κρατά σε λειτουργία τα δισκοπωλεία.

Η ανανεωμένη λίστα με τις κυκλοφορίες της Record Store Day 2020 θα δημοσιευθεί στη 1 Ιουνίου.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *