Ο Saint Laurent δεν θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι λόγω κορωνοϊού
Παρασκευή 01 Μαΐου 2020, 07:05

Ο Saint Laurent δεν θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι λόγω κορωνοϊού

 

O Saint Laurent ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στην επερχόμενη Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, καθώς δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των εβδομάδων μόδας για το υπόλοιπο του 2020. 

Ο ιστορικός οίκος εξήγησε πως αυτή η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

«Λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες και τις αλλαγές που έχουν προκύψει, ο Saint Laurent αποφάσισε να επανεξετάσει το πρόγραμμά του», αποκάλυψε η εταιρεία με την ανακοίνωσή της. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το brand θα ακολουθήσει το δικό του ρυθμό, επαναπροσδιορίζοντας τους χρόνους του και επικοινωνώντας με ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

«Η πανδημία του κορωνοϊού μας ανάγκασε να αλλάξουμε ξαφνικά και ολοκληρωτικά τις συνήθειες, τη συμπεριφορά και την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους ανθρώπους» είπε ο art director του οίκου στο WWD και πρόσθεσε: «Ήταν μία βίαιη συνθήκη. Η απόφασή μας να μη συμμετέχουμε στις προγραμματισμένες εβδομάδες μόδας προέρχεται από την επιθυμία μας να αναγνωρίσουμε τη σημασία της κατάστασης και της ζωής μας. Είναι πιο σημαντικό να δούμε πώς θα ζήσουμε παρά πώς θα ντυνόμαστε. Να ρίξουμε τις ταχύτητες και να ζήσουμε τη στιγμή. Τώρα, out of fashion θεωρείται ολόκληρο το σύστημα, τα shows, τα showrooms, οι παραγγελίες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *