Η Selena Gomez αποκτά τη δική της εκπομπή μαγειρικής


Τον κόσμο της κουζίνας θα εξερευνήσει η Selena Gomez.

Η Selena Gomez αποκτά τη δική της εκπομπή μαγειρικής.

Όπως έγινε γνωστό, η 27χρονη τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει σε μία – άτιτλη προς το παρόν – εκπομπή μαγειρικής που αναμένεται να προβληθεί αυτό το καλοκαίρι στην πλατφόρμα του HBO Max.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα επικεντρώνεται στις προσπάθειες της Selena Gomez να γνωρίσει τον ανεξερεύνητο για εκείνη κόσμο της κουζίνας ενώ βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της λόγω της πανδημίας.

«Παρά τα πολλά ταλέντα της, μένει να αποδειχθεί αν η μαγειρική είναι ένα από αυτά», αναφέρεται για την pop star στην επίσημη ανακοίνωση του HBO Max, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου.

Σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχει διαδικτυακά ένας επαγγελματίας σεφ που θα βοηθά από απόσταση την αστέρα της pop. Μαζί θα ασχολούνται με όλα τα είδη κουζίνας και θα μοιράζονται συμβουλές και κόλπα, προσκαλώντας τους θεατές να ακολουθήσουν τα βήματά τους από τα σπίτια τους.

«Πάντα μιλούσα πολύ ανοιχτά για την αγάπη μου για το φαγητό. Νομίζω ότι έχω ερωτηθεί εκατοντάδες φορές σε συνεντεύξεις τι θα έκανα αν ακολουθούσα άλλη καριέρα και απαντούσα ότι θα ήταν ωραίο αν ήμουν σεφ», λέει η Selena Gomez για τη νέα εκπομπή της.

«Ωστόσο σίγουρα δεν έχω την επίσημη εκπαίδευση! Όπως πολλοί από εμάς που βρισκόμαστε στο σπίτι, μαγειρεύω περισσότερο και πειραματίζομαι στην κουζίνα», προσθέτει.

Το HBO Max σημειώνει ότι κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα δίνει έμφαση σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την κάλυψη αναγκών σίτισης, αναδεικνύοντας παράλληλα τη χαρά της μαγειρικής.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τη Selena Gomez στο πρώτο κύμα προγραμματισμού στο HBO Max και που θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες της στην κουζίνα καθώς, όπως πολλοί από εμάς, προσπαθεί να βελτιώσει τις μαγειρικές ικανότητές της κατά τη διάρκεια της καραντίνας», δηλώνει η Sarah Aubrey, επικεφαλής πρωτότυπου περιεχομένου στο HBO Max.

«Ο συνδυασμός της αποφασιστικότητάς της και κορυφαίων καλλιτεχνών γαστρονομίας είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσει και θα εκπαιδεύσει τους θεατές», συνεχίσει και επισημαίνει ότι στόχος είναι να κάνουν τη μαγειρική σπίτι «συναρπαστική, διασκεδαστική και νόστιμη».

Με αφορμή την ανακοίνωση της εκπομπής, η Selena Gomez δημιούργησε σε συνεργασία με το Spotify με τα τραγούδια που της αρέσει να ακούει ενώ μαγειρεύει.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *