Ο Sam Smith και η Demi Lovato μας βάζουν στα παρασκήνια του «I’m Ready»


Τον τρόπο με τον οποίο ο Sam Smith και η Demi Lovato δημιούργησαν τη δική του Ολυμπιάδα καταγράφουν τα παρασκήνια του «I’m Ready».

Ο Sam Smith μοιράζεται τα παρασκήνια από το music video για τη συνεργασία του με την Demi Lovato στο απολαυστικό single «I’m Ready».

Το making-of του «I’m Ready» καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι δύο καλλιτέχνες προσπάθησαν να διοργανώσουν τους δικούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, η σκηνοθέτιδα Jora Frantzis αναλύει στους βοηθητικούς ηθοποιούς το όραμά της για το «I’m Ready». Σύμφωνα με όσα αναφέρει, βασίζεται στην ιδέα της ανάκτηση ενός χώρου για τους queer ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Για πολλούς από την ομοφυλοφιλική κοινότητα, ο αθλητισμός ήταν πάντα μια τραυματική εμπειρία στο σχολείο», εξηγεί. «Έτσι, ο Sam σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ ενδυναμωτικό να παρουσιάσουμε τα σχολικά αθλήματα με τον τρόπο που κάναμε, και κατά κάποιον τρόπο να ανακτήσουμε τη δύναμη», περιγράφει.

Η Jora Frantzis εξηγεί στη συνέχεια την επιλογή κάθε αθλήματος που επιλέχθηκε για το music video, όπως ο αγώνας δρόμου στον οποίο συμμετέχει μαζί με drag queens ο Sam Smith και οι καταδύσεις στις οποίες εμφανίζεται η Demi Lovato.

Sam Smith - Demi Lovato - I’m Ready - video

«Ήταν μια κουραστική μέρα, νομίζω ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ τόσο σκληρά», σχολιάζει ο Sam Smith σε ένα απόσπασμα από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων. «Νομίζω ότι στο τελευταίο γύρισμα τα όνειρά μου έγιναν σίγουρα πραγματικότητα», προσθέτει.

Στο music video του «I’m Ready» συμμετείχαν μέλη της οργάνωσης The Trevor Project, μεταξύ των οποίων οι Rory Gory και Shane Michael Singh που επικροτούν τον Sam Smith για την αφοσίωσή τος στην προώθηση της LGBTQ κοινότητας.

«Στην πραγματικότητα έχουμε LGBTQ άτομα στα παρασκήνια και μπροστά από την κάμερα, που δημιουργούν οι ίδιοι το περιεχόμενο», δηλώνει ο Gory. «Τότε είναι που βγαίνει πραγματικά αυθεντικό και αληθινό», υπογραμμίζει.

Την καλύτερη ατάκα λέει ο Sam Smith: «Είναι η queer Ολυμπιάδα.. Νομίζω ότι κάναμε στα αλήθεια το πιο γκέι βίντεο όλων των εποχών», ισχυρίστηκε, με την Demi Lovato να συμφωνεί μαζί του.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *