«Ο γιος μου δεν με είχε δει ποτέ να τραγουδάω»


«Το απόλαυσε πάρα πολύ, με συγκίνησε τόσο πολύ και τον κοιτούσα όλη την ώρα».

Το άλμπουμ «30» της Adele κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου, όμως για την τραγουδίστρια ανήκει ήδη στο παρελθόν, καθώς εξετάζει την ταραχώδη περίοδο της ζωής της κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της, το οποίο το έχει ξεπεράσει.

Σε συνέντευξή της με τον Ryan Seacrest στο iHeartRadio, η Βρετανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο Αστεροσκοπείο Griffith του Λος Άντζελες για το τηλεοπτικό αφιέρωμα «One Night Only» του CBS ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη φορά που ο γιος της ήταν στο κοινό για να τη δει να τραγουδά ζωντανά.

Η Adele σημείωσε ότι ο γιος της ήταν πολύ μικρός όταν κυκλοφόρησε το «25», συνεπώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που μπορούσε πραγματικά να εκτιμήσει τις εμφανίσεις της μητέρας του.

«Δεν με είχε δει ποτέ να τραγουδάω. Όταν τον πήγαινα στο soundcheck, με έβλεπε να κάνω ένα κομμάτι από ένα τραγούδι ή κάτι τέτοιο. Αλλά όχι, δεν με έχει δει ποτέ να τραγουδάω κανονικά ένα ολόκληρο τραγούδι ή ένα σόου. Ήταν το πρώτο του. Ήταν πολύ μικρός την προηγούμενη φορά», είπε.

Η εμπειρία για τον εννέα ετών Angelo ήταν απολαυστική.

«Ήρθαν και μερικοί από τους καλύτερους φίλους του. Οπότε νομίζω ότι ήταν πολύ ωραίο γι’ αυτόν να μπορέσει να το ζήσει μαζί τους. Δεν με γέμισε με επαίνους ή δεν είπε τίποτα τρελό ή κάτι τέτοιο. Αλλά το απόλαυσε, το απόλαυσε πάρα πολύ. Με συγκίνησε τόσο πολύ και τον κοιτούσα όλη την ώρα», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Adele

Η Adele πιστεύει πως ένας ευτυχισμένος γονιός είναι ένα ευτυχισμένο παιδί και παραδέχτηκε ότι ενώ η απόφαση ήταν τόσο δύσκολη για εκείνη, επέλεξε να χωρίσει με τον σύζυγό της προκειμένου να μάθει περισσότερα για το ποια είναι.

Αν και ο γιος της είναι πολύ μικρός για να κατανοήσει αυτή τη στιγμή τους λόγους του διαζυγίου των γονιών του, η τραγουδίστρια ελπίζει ότι ο Angelo θα καταλάβει ακούγοντας το τραγούδι «My Little Love» του άλμπουμ «30»,  το οποίο περιλαμβάνει ένα φωνητικό σημείωμα της Adele προς τον γιο της.

«Ήθελα πραγματικά να καταγράψω τη διαδικασία σκέψης μου και τα συναισθήματά μου καθ’ όλη τη διάρκεια του διαζυγίου μου. Ήταν δύσκολο για μένα να του πω αυτά τα λόγια κατά τη διάρκεια όλης αυτής της κατάστασης, οπότε ήμουν πολύ καλύτερη στο να μιλάω για το πώς αισθάνομαι στα τραγούδια μου παρά στην πραγματική ζωή», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Και ήθελα κάτι γι’ αυτόν όταν θα μεγάλωνε, αν είχε ποτέ ερωτήσεις που δεν μπόρεσα να απαντήσω ή αν είχε ερωτήσεις που δεν ήθελε να μου κάνει ή φοβόταν να μου κάνει. Νομίζω ότι θα μπορούσα να απαντήσω σε πολλές από αυτές τις ερωτήσεις σε αυτόν το δίσκο για το πόσο περίπλοκο ήταν και πόσο με στεναχώρησε το διαζύγιο», εξήγησε για το σκοπό του «My Little Love».

H Adele παραδέχτηκε ότι πιθανότατα θα είχε ηχογραφήσει ένα διαφορετικό άλμπουμ αν δεν είχε πάρει διαζύγιο, αλλά δεν έχει ιδέα πώς θα ήταν ο ήχος της. Ωστόσο θεωρεί ότι το «30» έπρεπε να κυκλοφορήσει «τώρα ή ποτέ».

«Αν έπρεπε να κυκλοφορήσει του χρόνου ή κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα το είχα ξεπεράσει πραγματικά. Επειδή, ο δίσκος δεν αφορά συγκεκριμένα το διαζύγιό μου. Αφορά εμένα που έπρεπε να ασχοληθώ πραγματικά με τον εαυτό μου μετά από ένα διαζύγιο. Και, το έκανα αυτό. Το έχω κάνει αυτό», είπε.

«Δεν περνάω ακόμα το δύσκολο, σκληρό κομμάτι αυτής της ανάκαμψης. Και έτσι αυτό το άλμπουμ και το γεγονός ότι έπρεπε να μιλήσω για το διαζύγιο ανήκουν στο παρελθόν για εμένα τώρα. Και νιώθω ότι με κράτησε λίγο πίσω από το να προχωρήσω πραγματικά, γιατί ήξερα ότι θα ερχόταν αυτός ο δίσκος. Και του χρόνου θα ήταν πάρα πολύ, πάρα πολύ αργά», τόνισε.Source link