Φόρος τιμής στο «Stranger Things» με το video του «Die For You»


Ο The Weeknd γιορτάζει τη συμπλήρωση πέντε ετών από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Starboy».

Ο The Weeknd κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Die For You» από το άλμπουμ «Starboy» του 2016.

Σε έναν ξεκάθαρο φόρο τιμής στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «E.T. Ο Εξωγήινος» και στη σειρά «Stranger Things» του Netflix, ένα νεαρό αγόρι που μοιάζει με τον The Weeknd, κρύβεται σε μία αποθήκη σε ένα κήπο, όπου το βρίσκει ένας από τους ενοίκους του σπιτιού, ένα νεαρό κορίτσι.

Αφού τα δύο παιδιά συνδέονται, γίνεται γνωστό ότι το αγόρι είναι ένα τηλεκινητικό ον που προσπαθεί να ξεφύγει από την κυβέρνηση. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της κυβέρνησης ανακαλύπτουν την τοποθεσία του και ακολουθεί μία δραματική αναμέτρηση.

Ο The Weeknd ετοίμασε το νέο μουσικό βίντεο για το «Die For You», το οποίο σκηνοθέτησε ο Christian Breslauer, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Starboy», στις 25 Νοεμβρίου 2016.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο τραγουδιστής συνεργάστηκε επίσης με το brand Seventh Heaven από το Λος Άντζελες για τη δημιουργία μίας capsule συλλογή.

Η συλλογή αποτελείται από πέντε κομμάτια, μεταξύ των οποίων φούτερ γραφικά, T-Shirts, μια τσάντα ώμου και premium χειροποίητα μπουφάν διαθέσιμα είτε σε denim είτε σε δέρμα.

Όλα τα μπουφάν θα διαθέτουν στο πίσω μέρος ένας μεγάλο 3D σταυρό, που παραπέμπει στο σχέδιο του neon σταυρού το οποίο ήταν κυρίαρχο στα μουσικά βίντεο για το «Starboy» και εμφανίζεται επίσης στο νέο βίντεο για το «Die For You».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το single «Blinding Lights» του The Weeknd από το άλμπουμ του «After Hours» (2020) ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο τραγούδι στην ιστορία του αμερικανικού Billboard Hot 100, έχοντας διανύσει συνολικά 90 εβδομάδες στην κατάταξη. Παρέμεινε για τέσσερις εβδομάδες στο No. 1, 43 εβδομάδες στην πρώτη πεντάδα, 57 εβδομάδες στο Top 10 και 86 εβδομάδες στο Top 40.

Παράλληλα, πήρε το πράσινο από το HBO η δραματική «The Idol», στην οποία ο The Weeknd θα πρωταγωνιστεί και θα συνυπογράφει το σενάριο, εκτελώντας συγχρόνως χρέη εκτελεστικού παραγωγού.Source link