Η Selena Gomez δημιουργεί ταμείο 100 εκατ. δολαρίων για την ψυχική υγεία


Μια φιλόδοξη πρωτοβουλία από τη Selena Gomez.

Η Selena Gomez ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ειδικού ταμείου που στοχεύει στη συγκέντρωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε κοινότητες που δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους.

Το ταμείο δημιουργείται μέσα από τη Rare Beauty, την εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ που έχει ιδρύσει η αστέρας της pop.

Συγκεκριμένα στο ταμείο θα παραχωρείται κάθε χρόνο το 1% από τις ετήσιες πωλήσεις της Rare Beauty, καθώς και κεφάλαια που θα συγκεντρώνονται από τους συνεργάτες του προγράμματος.

Το «Rare Impact Fund» στοχεύει στη συγκέντρωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια των επόμενων δέκα ετών. Όταν ο στόχος επιτευχθεί, θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταμεία επιχειρήσεων που υποστηρίζει την ψυχική υγεία.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που περιβάλλομαι από μια ομάδα που βοήθησε να γίνει πραγματικότητα το Rare Impact Fund», δήλωσε η Selena Gomez.

«Από την ίδρυση του brand, θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να προσφέρουμε στην κοινότητά μας και να υποστηρίξουμε περαιτέρω ανθρώπους που χρειάζονται πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας, οι οποίες είχαν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή μου. Η Rare Beauty επικεντρώνεται στο να βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλο και λιγότερο μόνοι στον κόσμο», συνέχισε.

«Το Rare Impact Fund θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε πολλές ζωές και, τελικά, θα κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Είμαι υπερήφανη για τη δουλειά που έχουμε αρχίσει να κάνουμε με τους συνεργάτες μας για να προσφέρουμε αυτές τις υπηρεσίες σε όσους χρειάζονται υποστήριξη», τόνισε η Selena Gomez.

O Scott Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος της Rare Beauty, σχολίασε: «Ο στόχος μας είναι φιλόδοξος. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε 100 εκατομμύρια δολάρια για την ψυχική υγεία τα επόμενα 10 χρόνια. Με την έναρξη του Rare Impact Fund, θα δημιουργήσουμε μία από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές προσπάθειες στον κόσμο που εστιάζονται στην ψυχική υγεία».

Η Rare Beauty σχημάτισε επίσης ένα ειδικό Συμβούλιο Ψυχικής Υγείας, το οποίο αποτελείται από ειδικούς στην ψυχική υγεία που θα σχεδιάσουν τη στρατηγική της εταιρείας. Οι ειδικοί προέρχονται από πανεπιστήμια, οργανώσεις και εταιρείες.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *