Ο Stormzy απευθύνεται σε μαθητές με το Video του «Superheroes»


«Είστε υπερήρωες», είναι το μήνυμα που στέλνει ο Stormzy σε όλους τους μαθητές.

Ο Stormzy κυκλοφόρησε ένα animation μουσικό βίντεο για το single του «Superheroes», στο οποίο έχει συμπεριλάβει μια εμπνευσμένη ομιλία προς τους μαθητές.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να καταλάβετε εσείς πόσο δυνατοί είστε», αναφέρει ο σταρ της grime σκηνής απευθυνόμενος σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

«Ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός σας, ανεξάρτητα από πού προέρχεστε, από τη θρησκεία σας, από το τι αισθάνεστε ότι σας κρατά πίσω: είστε υπερήρωες», τονίζει.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να σας εμπνεύσω, να σας ενημερώσω ότι ο ουρανός είναι το όριο. Για να σας ενημερώσω ότι όλα αυτά τα πράγματα μέσα σας, σας κάνουν απίστευτους», εξηγεί.

Το video σκηνοθέτησε ο Taz Tron Delix, ο οποίος δηλώνει: «Πάντα ήθελα αυτό να αφορά τους συνηθισμένο ανθρώπους – αλλά η λέξη “συνηθισμένος” είναι εντελώς λανθασμένη – είναι πραγματικά καταπληκτικοί άνθρωποι, οι άνθρωποι που απαρτίζουν τις κοινότητές μας, τις οικογένειές μας, οι άνθρωποι που κάνουν τον κόσμο να γυρίζει».

«Ήθελα να βασιστώ σε αυτές τις ιδιότητες που μας κάνουν όλους υπερήρωες», σημειώνει.

Ένα από τα βασικά μηνύματα του τραγουδιού προς τους νέους είναι ότι έχουν τις δικές τους υπερδυνάμεις. Το animation video ακολουθεί δύο πρωταγωνιστές – τον ίδιο τον Stormzy και ένα νεαρό μαύρο αγόρι, το οποίο ο ράπερ βοηθά να αποκαλύψει τις δυνάμεις του.

Το single «Superheroes» συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Heavy Is The Head» του Stormzy που κυκλοφόρησε από τις #Merky και Atlantic Records / Warner Music τον Δεκέμβριο του 2019.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *