Η Demi Lovato έφτασε στην υπερβολική δόση επειδή «αγνοούσε την αλήθεια της»


«Προσπαθούσα πολύ να καταπιέσω ποια είμαι πραγματικά».

Η Demi Lovato επανεξετάζει μία από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής της, την υπερβολική δόση ουσιών που έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο της ζωή της και εξομολογείται ότι αποφεύγει να παραδεχθεί όσα την οδήγησαν κοντά στο θάνατο το 2018

«Πιστεύω πραγματικά ότι το περιστατικό με την υπερβολική δόση το 2018 συνέβη επειδή αγνοούσα την αλήθεια μου», λέει η 28χρονη τραγουδίστρια στο «People».

«Προσπαθούσα πολύ να καταπιέσω ποια είμαι πραγματικά για να συμβαδίσω με αυτήν την εικόνα της σέξι και θηλυκής pop star και ηθοποιού που μου είχαν αναθέσει οι άλλοι και δεν ταυτίστηκα ποτέ μαζί της», εξηγεί.

«Το έκανα, όμως, γιατί νόμιζα ότι έτσι έπρεπε να είμαι», τονίζει.

Τώρα η Demi Lovato δεν κρύβει ποια είναι. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι πανσεξουαλική και ότι αυτοπροσδιορίζεται ως άτομο μη – δυαδικού φύλου (nonbinary) και όπως λέει στο «People» έχει μάθει «πόσο σημαντικό είναι να ζεις τη ζωή σου όπως θέλεις και να μην καταπιέζεις τον εαυτό σου».

«Μπορείς να συνεχίσεις μόνο έτσι για πολύ καιρό προτού ξεχειλίσει το ποτήρι και εκδηλωθεί, μερικές φορές αρνητικά, με άλλους τρόπους», σημείωσε.

Η Demi Lovato μιλάει για την ιστορία της με την ελπίδα να εμπνεύσει τους νέους LGBTQ+, που δεν αποκαλύψει τη σεξουαλική ταυτότητά τους, να αποδεχτούν ποιοι είναι.

Demi Lovato - Dancing With The Devil (Official Video)

Παράλληλα, η Demi Lovato συνεργάζεται με το κίνημα «Propeller» για να διαθέσει σε δημοπρασία για καλό σκοπό ορισμένα από τα ρούχα που έχει φορέσει στις εμφανίσεις της στη σκηνή. Τα έσοδο θα διατεθούν στην οργάνωση «Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» (Human Rights Campaign).

«Το κίνημα “Count Me In” της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για την ισορροπία και την ισότητα των μη – δυαδικών ατόμων ζητά από τους συμμάχους (της LGBTQ κοινότητας) να στείλουν ένα μήνυμα ότι δεσμεύεστε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση και να αναβαθμίσετε τις ζωές των trans και των μη – δυαδικών ατόμων στους φίλους και στην οικογένειάς μας», εξήγησε η Demi Lovato.

Επισημαίνοντας την αύξηση των νομοθεσιών που στοχεύει στους trans νέους, πρόσθεσε: «Αυτή η εκστρατεία από το HRC διευκολύνει τη λήψη μέτρων. Ελπίζω ότι όλοι θα συμμετάσχουν».Source link

LIVE OFFLINE
track image
Loading...