Η Ellie Goulding επιστρέφει στις ηλεκτρονικές ρίζες της στο νέο άλμπουμ της


«Θέλουμε να κάνουμε μουσική για να χορέψουν οι άνθρωποι και να ξεχάσουν όσα συνέβησαν την τελευταία χρονιά».

Η Ellie Goulding περιγράφει το επόμενο άλμπουμ της ως «ένα dance πράγμα από το διάστημα».

Αφού ακολούθησε μια «αρκετά ενδοσκοπική» κατεύθυνση στην τελευταία δισκογραφική δουλειά της, το «Brightest Blue» του 2020, η 34χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επιστρέφει στις ηλεκτρονικές ρίζες της.

«Πέρασα πολύ χρόνο μόνη μου, αρκετά ενδοσκοπικά», είπε στο podcast του Joe Wicks.

«Είχα συσσωρεύσει πολλά πράγματα για τα οποία ήθελα να γράψω. Ήταν αρκετά βαθυστόχαστο και συναισθηματικό άλμπουμ. Και αυτό το άλμπουμ είναι το αντίθετο», συνέχισε.

«Βρήκα αυτήν την ονειρική ομάδα δημιουργών, οι οποίοι για κάποιο λόγο, χωρίς καν να μιλήσουν γι’ αυτό, είχαν όλοι την ίδια άποψη. Μαζί βρισκόμαστε σε αυτήν την αποστολή για να διασκεδάσουμε. Θέλουμε απλώς να κάνουμε μουσική για να χορέψουν οι άνθρωποι και να ξεχάσουν όσα συνέβησαν την τελευταία χρονιά», περιέγραψε.

«Είναι σαν dance δίσκος. Είναι electronic pop, ένα dance πράγμα από το διάστημα», αποκάλυψε.

Η Ellie Goulding έδωσε τα πρώτα σημάδια για την επιστροφή στις ηλεκτρονικές ρίζες της με τη συμμετοχή της στο disco – pop «New Love» των Silk City του Diplo και του Mark Ronson, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Το «Brightest Blue» ήταν το πρώτο άλμπουμ της Ellie Goulding μετά από πέντε χρόνια. Η τραγουδίστρια είχε παραδεχθεί ότι δεν ένιωθε «συναισθηματικά εξοπλισμένη» για να δημιουργήσει ένα άλμπουμ εκείνη την περίοδο.

Η τραγουδίστρια της pop, η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον Απρίλιο, είπε: «Σίγουρα υπήρχαν ορισμένα πράγματα που με παρεμπόδισαν. Ένιωσα σαν να ήμουν σε ένα μέρος όπου τα τραγούδια δεν αρκούσαν, δεν ήταν αρκετά δυνατά κατά τη γνώμη μου».

«Περίμενα λοιπόν μέχρι να ήμουν κατάλληλα έτοιμη και συναισθηματικά εξοπλισμένη», ανέφερε.

«Έκανε επίσης τεχνικά πράγματα, όπως ότι άλλαξα management, μετακόμισα ξανά στο Λονδίνο και παντρεύτηκα. Έτσι, πολλά πράγματα συνέβησαν εκείνη την εποχή και μόνο τώρα αισθάνομαι ότι είμαι απόλυτα έτοιμη να αγκαλιάσω ξανά αυτή τη ζωή», υποστήριξε η Ellie Goulding.

Source link

LIVE OFFLINE
track image
Loading...