Ο Kanye West ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ


Την προεδρία των ΗΠΑ θα διεκδικήσει ο Kanye West.

Ο Kanye West ανακοίνωσε μέσω Twitter την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο West χθες (τοπική ώρα), χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Το 2018 ο Kanye West, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Donald Trump, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε εμφανιστεί με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» (Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη) και είχε εκφράσει την αγάπη του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της Kim Kardashian, της σταρ των τηλεριάλιτι, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις και δεν είναι άμεσα σαφές εάν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε.

Ο Kanye West είχε εκφράσει από το 2015 την πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020.

Κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards 2015 είχε πει, ενώ παραλάμβανε το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard Award»: «Δεν αφορά εμένα. Αφορά τις ιδέες. Νέες ιδέες. Ανθρώπους με ιδέες. Ανθρώπους που πιστεύουν στην αλήθεια. Και ναι, όπως πιθανώς έχετε μαντέψει αυτή τη στιγμή, έχω αποφασίσει το 2020 να κατέβω για Πρόεδρος».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *